‘Barbie’-huis in Malibu te huur als vakantieparadijsje

Wie zin heeft in een zonnige vakantie in een zuurstokroze huis, kan nu het enige echte Barbie-huis boeken via Airbnb. Het bedrijf is ter ere van Barbie's 60e verjaardag een samenwerking aangegaan met Mattel, het bedrijf dat al jarenlang verantwoordelijk is voor Barbie. Het betreft een eenmalige actie van de populaire pop, die de deuren van haar riante villa daarna weer sluit. Dit melden diverse Amerikaanse media.

"Voor het eerst in de geschiedenis zet ik mijn Malibu Dreamhouse op Airbnb. Voor een keer kunnen er gasten 2 nachten komen logeren en ik beloof dat het memorabel wordt. Vanaf 23 oktober kan er geboekt worden en nogmaals, dit doe ik maar een keer!," aldus Barbie via Twitter.

De gelukkige winnaar mag 3 vrienden meenemen naar Barbie's strandhuis, dat twee slaap- en badkamers heeft. Barbie's lievelingskleur roze is door het hele huis aanwezig en er zullen een aantal inspirerende vrouwen langskomen tijdens het verblijf, waaronder pilote en luchtvaart-ingenieur Jill Meyers, haarstylist Jen Atkin en de Olympische bronzen medaille winnares Ibtihaj Muhammed, die de gasten een les geeft in haar sport schermen.