Barry Atsma wint dragqueenshow Make Up Your Mind

Barry Atsma heeft zaterdagavond het eenmalige programma Make Up Your Mind gewonnen. De acteur wist tot het laatste moment als drag queen zijn identiteit verborgen te houden.

In het programma werden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot drag queens. De vakjury, bestaande uit Fred van Leer, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Ruben Nicolai, stuurde onder leiding van Envy Peru elke ronde een bekende man naar huis. Voor die tijd moest het panel raden wie er onder de professionele dragmake-up zat. Barry Atsma wist met zijn rode make-up en pruik de jury het langst voor de gek te houden.

De grote verrassing van het programma bleek Peter R. de Vries te zijn, die onherkenbaar was voor de meeste kijkers. Op Twitter regende het verbaasde reacties. "Peter R. de Vries als drag queen, mijn dag kan niet meer stuk," aldus een kijker. Naast Peter bleken onder andere Jim Bakkum, Tygo Gernandt, Barry Stevens en Domien Verschuuren zich als drag queen te hebben aangekleed.

Veel kijkers vonden het jammer dat het programma maar eenmalig op de buis kwam. "Ze hadden beter een heel seizoen van Make Up Your Mind kunnen boeken," laat een kijker weten. "Wat een succes was deze enige aflevering!"