Betty White bedankt fans in laatste opname voor haar dood

In de laatste video die Betty White voor haar overlijden opnam, bedankt ze haar fans voor hun support door de jaren heen. De 99-jarige actrice stierf op de laatste dag van 2021, slechts enkele weken voor haar 100e verjaardag.

"Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie liefde en steun door de jaren heen", zegt White in de video die vrijdag op de officiële Facebookpagina van de actrice is geplaatst. "Heel erg bedankt, en blijf in de buurt." Volgens het bijschrift nam White de video op om deze op haar 100e verjaardag op 17 januari op Facebook te kunnen plaatsen.

Ook wordt dankbaarheid getoond voor de giften die zijn gedaan voor dierenwelzijn. Die actie werd na het overlijden van White op poten gezet omdat de actrice haar leven lang groot dierenliefhebber was. Ook de Amsterdamse Poezenboot deed mee aan de actie.

White kreeg vooral bekendheid door haar rollen in de series The Golden Girls en Hot in Cleveland en in de film The Proposal. In de serie The Golden Girls speelde ze de hoofdrol, het personage Rose Nylund.