Bewogen Melania met ‘kan me niks schelen’ jas

MCALLEN/WASHINGTON (ANP) - De vrouw van president Trump, Melania Trump, heeft volgens Amerikaanse media diep getroffen door het treurige lot van van hun ouder(s) gescheiden migrantenkinderen een reis naar een detentieoord voor minderjarigen aan de Mexicaanse grens in Texas gemaakt. Maar er is een enorme ophef ontstaan over de jas van 39 dollar van het Europese merk Zara die ze op de heen- en terugreis droeg. Op de achterkant staat de tekst: ,,I really don't care really, do U?'' (Het kan me echt niks schelen, jou wel?).

In vrijwel alle media wordt verbijsterd de vraag gesteld waarom ze uitgerekend deze jas moest aantrekken. Ze had hem weliswaar niet aan toen ze in het detentieoord de medewerkers vroeg: ,,Kan ik helpen,........deze kinderen met hun ouders te herenigen?'' Maar de verbijstering is groot. Een woordvoerder van het Witte Huis beklemtoonde ,,dat het maar een jas was , toeval, geen verborgen boodschap''.

Maar zijn chef, de man van Melania, zag dat vrijdag toch anders. De verborgen boodschap van de jas van Melania is volgens president Trump ,,gericht aan de valse media. Melania heeft zich gerealiseerd hoe oneerlijk die zijn en dat kan haar echt niet meer schelen''.

0 Reacties Doe mee met de discussie →