‘Bianca Krijgsman wil best Luizenmoeder-film’

AMSTERDAM - Hoewel Diederik Ebbinge heeft aangegeven wel te willen stoppen met De Luizenmoeder, is Bianca Krijgsman er nog helemaal niet klaar mee. De actrice, die in de populaire tv-serie te zien is als fanatieke hulpmoeder Nancy, heeft zelfs wel oren naar een film. "Ilse zou volgens mij graag nog een film maken. En ik vind alles leuk met die mensen", zegt Bianca over bedenker en actrice Ilse Warringa (Juf Ank) in De Telegraaf.

Volgens Nancy is de beslissing van Diederik, die te zien is als schoolhoofd Anton, niet zo definitief als het lijkt. "Wij weten eigenlijk van niks. Hij heeft dat gezegd, maar ik denk dat als hij eerst iets anders doet, daarna misschien wel weer zin heeft."

De actrice is zelf niet betrokken bij de productie van De Luizenmoeder, maar vindt dat "helemaal niet" erg. "Ik vind het heerlijk als ze zeggen: hier is je tekst, ga het maar doen. Bij De Luizenmoeder ben ik heel makkelijk op de set, ik doe alles wat iedereen zegt. Ik ga ook niet in discussie, ik vind alles goed", vertelt ze over de show waarvan momenteel het tweede seizoen wordt uitgezonden op NPO 3. "Als ik maar te eten krijg."