Big Bang-cast huilt bij zien laatste script

LOS ANGELES - Niet alleen de fans zijn droevig over het naderende einde van The Big Bang Theory, ook de cast heeft moeite om hun emoties in bedwang te houden. Via social media laat een aantal acteurs uit de populaire serie weten het er moeilijk mee te hebben.

Kaley Cuoco wijdde meerdere posts op Instagram aan het opnemen van de laatste aflevering. Zo is ze huilend te zien en is haar script bezaaid met zakdoekjes van het huilen. Collega Kunal Nayyar deelde een foto waarop het script te zien is, met daarop de tekst: einde van de serie.

Melissa Rauch postte een foto waarop de cast elkaar in de armen valt. "Omdat ik nog niet genoeg gehuild heb vandaag. Hierbij een foto voorafgaand aan de laatste show die we hebben opgenomen. Het was zeer bijzonder om deel uit te mogen maken van dit team en ik zal deze momenten voor altijd met me meenemen."

The Big Bang Theory stopt in mei na twaalf seizoenen. De laatste aflevering van de serie duurt een uur en wordt op 16 mei op de Amerikaanse zender CBS uitgezonden.