BIJ1-leider Sylvana Simons keert eenmalig terug op de radio

BIJ1-fractieleider Sylvana Simons keert vrijdagavond voor Omroep ZWART eenmalig terug met haar radioshow Sylvana's Soul. Het programma vormt vrijdag de afsluiter van een marathon van een week waarmee Omroep ZWART zijn toetreding tot het omroepbestel viert.

Sylvana zal van 20.00 tot 22.00 uur te horen zijn via de website van Omroep ZWART. "Muziek en het delen ervan via radio is m’n eerste liefde en dat zal nooit veranderen. Ik vind het leuk en eervol dat Omroep ZWART me uitgenodigd heeft om de finale van de radiomarathon te presenteren," aldus de politica.

"Als dj neem ik de luisteraars graag mee terug naar Sylvana's Soul; het programma waarmee ik bekend werd en dat ik voor de gelegenheid presenteer tijdens de radiomarathon van Omroep ZWART. De radiomarathon markeert net als Sylvana’s Soul destijds de behoefte aan goede muziek die je veel te weinig op de mainstream kanalen hoort en waardeert de behoefte aan representatie van deze muziekliefhebbers."

Veel bekende Nederlanders deden de afgelopen week mee aan de marathon. Onder anderen Noraly Beyer, rapper Typhoon, Giel Beelen en Milouska Meulens verzorgden uren, gesprekken of items.