Billie Eilish genoemd als nieuwe Bond-zangeres

Het gespeculeer over de zanger of zangeres van de nieuwe James Bond-theme gaat door. De nieuwste naam in het rijtje is Billie Eilish. Ingewijden vertelden aan Deadline dat de zangeres de soundtrack zingt van No Time To Die.

Billie lijkt dinsdag zelf in haar Instagram Stories ook op het nieuws te reageren. De 18-jarige zangeres deelde foto's van voormalige Bond-actrices als Eva Green en Halle Berry. Ook Léa Seydoux kwam voorbij. De actrice keert in de nieuwe Bond-film terug als Madeleine Swann.

Mocht Billie inderdaad de soundtrack voor haar rekening nemen, dan is ze de jongste artiest ooit die een Bond-theme heeft opgenomen. De zangeres voegt zich dan bovendien bij een lijst met grote namen. Haar meest recente voorgangers Adele en Sam Smith wonnen een Oscar voor hun bijdrage.

Lemonade

Vorige week werd de naam van Beyoncé nog genoemd. Haar volgers dachten dat de zangeres het nieuws bevestigde toen ze tijdens de uitreiking van de Golden Globes nipte van een martini, het favoriete drankje van 007. Vlak voordat Beyoncé in 2016 haar album Lemonade uitbracht, plaatste ze een soortgelijke foto waarop ze aan een citroen ruikt.

De soundtrack van No Time To Die wordt verzorgd door filmcomponist Hans Zimmer, zo werd maandag bevestigd. De Duitser neemt het stokje over van Dan Romer die om onbekende redenen niet langer als componist bij het nieuwe avontuur van James Bond is betrokken. De 25e Bond-film gaat in april in première. Hierin moet de Britse spion (Daniel Craig) de CIA helpen een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.