Blac Chyna klaagt Kardashians aan

LOS ANGELES - De familie Kardashian kan zich opmaken voor een flinke rechtszaak. Blac Chyna klaagt niet alleen haar ex Rob Kardashian, maar ook Kris, Kendall en Kylie Jenner en Kim, Khloé en Kourtney Kardashian aan.

Reden van de aanklacht is het niet doorgaan van reallifesoap Rob & Chyna, waarin het tweetal vorig jaar werd gevolgd in de maanden voor de geboorte van hun dochter Dream. Volgens Chyna is de familie schuldig aan het dwarsbomen van een tweede seizoen van de serie, waardoor ze aardig wat geld misloopt. Chyna beweert dat de Kardashians het onmogelijk maakten om nieuwe opnames te draaien. “De familieleden gebruikten al hun macht en invloed om het tweede seizoen vroegtijdig te laten sterven", aldus de advocaat van het model, Lisa Bloom.

Volgens een bron bij zender E!, waarop Rob & Chyna werd uitgezonden, ligt het verhaal anders. Het stel ging in het eerste seizoen al uit elkaar, waardoor latere opnames een stuk moeilijker werden. Zo weigerde Chyna in dezelfde kamer te bivakkeren als Rob.

De relatie tussen Rob en Chyna was op z’n zachtst gezegd stormachtig. De twee vochten eerdere ruzies meerdere malen uit via social media, waarbij Rob foto’s van een vreemdgaande, naakte Chyna op zijn Instagram postte. Ook hiervoor klaagt zijn ex hem aan. Daarnaast beweert ze verbaal en fysiek mishandeld te zijn en stelt ze dat de hele Kardashian-clan haar in een kwaad daglicht heeft proberen te stellen door roddels over haar te verspreiden.

0 Reacties Doe mee met de discussie →