Black Madonna en Boys Noize op Milkshake VII

AMSTERDAM - The Black Madonna, Boys Noize en Farley Jackmaster Funk zijn toegevoegd aan de line-up van het festival Milkshake, dat deze zomer in Amsterdam plaatsvindt. De Amerikaanse dj The Black Madonna draaide eerder in Nederland in Paradiso en op het festival Awakenings en was eerder deze maand één van de hoofdacts op het grote festival Coachella. Zij werd uitgeroepen tot Mixmag's DJ of the Year. De Duitse techno-dj Boys Noize geldt als een van de grote Europese talenten op zijn gebied.

Milkshake vindt 28 en 29 juli voor de zevende keer plaats. Vertrouwde namen als Joost van Bellen en Zu Browka International van de Roxy zijn van de partij op het Transformer-stage. Op het zogenoemde Vieze Poezendek zullen onder meer De Jeugd van Tegenwoordig en Famke Louise een liveshow geven.

Paradiso is vanaf het begin al partner van Milkshake. Onder de noemer Copacabana verzorgt de vijftigjarige poptempel een deel van het programma. De internationale samenwerking is er onder meer met Less Drama More Techno uit Parijs en Sexy Party uit Keulen. Nieuw is Pornceptual uit Berlijn. De volledige line-up wordt later bekend gemaakt.

Milkshake is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is in termen van het festival 'een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen'.

De kaartverkoop van Milkshake VII is reeds gestart.

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  • Burgermans

    Lovely Spam! Wonderful Spam!