BN’ers aan de buis gekluisterd voor Formule 1

Bekende Nederlanders die niet druk zijn met Sinterklaas vieren, kunnen zondagavond hun ogen niet van de tv afhouden. In de Grand Prix van Saoedi-Arabië op Ziggo Sport zijn Lewis Hamilton en Max Verstappen verwikkeld in een nek-aan-nekrace.

"Als je een transcript uitschrijft van deze race heb je het scenario van een fantastische sport thriller kant en klaar. Niet te geloven wat een spektakel", schrijft Maurice Wijnen op Twitter. Ook Coen Swijnenberg zit voor de televisie. "Deze avond. Deze race. Holy shit!!!"

Samantha Steenwijk zit vol zenuwen te kijken en hoopt dat Verstappen er met de winst vandoor gaat. "WAT EEN RACE! Hoe is het met jullie hartslag? Die van mij zit op 438, ik hou het niet meer. Vol gas jongen, pak hem!!"

Wouter van der Goes grijpt de spannende race ook aan om het vertrek van commentator Olav Mol te betreuren. Die mag binnenkort na dertig jaar de Formule 1-races niet meer verslaan. "Deze race lijkt me een mooi moment om even te benadrukken dat het komende ontslag van Olav Mol by far het meest onzinnige besluit is dat Viaplay heeft genomen", schrijft Van der Goes. "Met alle respect voor de geweldige nieuwe input, frisse wind etc. Maar Mol doet dit gewoon heul goed."