BN’ers juichen om derde medaille Sifan Hassan

Ook BN'ers hebben zaterdag gekeken naar atlete Sifan Hassan, die haar derde medaille won tijdens de Olympische Spelen in Tokio. De atlete scoorde zaterdag goud op de 10.000 meter, een dag nadat ze brons had gepakt op de 1500 meter. Eerder won ze al goud op de 5000 meter.

"Wat een prestatie", schrijft Jim Bakkum in zijn Instagram Stories. Lil Kleine noemt Hassan een "legend". Ook Bas Smit is onder de indruk van de prestatie van de Nederlandse atlete, die als eerste de drie afstanden combineerde op de Olympische Spelen. "Zoals ze viel op de 1500 m en alsnog won was weergaloos en nu al die medailles pakken joh. Echt fan van Sifan."

Jeroen Pauw deelt op Instagram een foto van Hassan met daarbij een hartje. Ook Richard Groenendijk heeft van haar genoten. "Deze vrouw heeft veel méér gewonnen dan twee gouden en een bronzen medaille in mijn optiek! De tranen in m'n ogen... GEWELDIG DIT!"

Jochem Myjer geeft Hassan de nieuwe bijnaam "Hare Majesteit", zo twittert hij. "Professor in Doorzettingsvermogen en Wilskracht. Met recht de Koningin van de Spelen."