Bosz kan met Olympique Lyon ook niet winnen van Toulouse

LYON (ANP) - De positie van trainer Peter Bosz bij Olympique Lyon is verder onder druk komen te staan. Bosz moest toezien hoe zijn ploeg in de Franse voetbalcompetitie ook niet kon winnen van nieuwkomer Toulouse en op 1-1 bleef steken. Lyon heeft nu al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen.

Tetê schoot de thuisploeg in de 2e minuut van de wedstrijd al op 1-0. De Braziliaan kreeg de bal van Alexandre Lacazette en schoot laag in de rechterhoek raak. Toulouse, waar Stijn Spierings, Branco van den Boomen en Thijs Dallinga een basisplaats hadden, kwam in de tweede helft op gelijke hoogte. Rafael Ratão, na bijna een uur spelen ingevallen voor Dallinga, kreeg de bal van voormalig AZ-speler Zakaria Aboukhlal aangespeeld en schoot in de verre hoek raak.

De clubleiding van Lyon sprak na de nederlaag van Lyon tegen PSG voor de interlandperiode nog het vertrouwen uit in Bosz, maar benadrukte dat de resultaten wel beter moesten worden. De ploeg van de Nederlandse trainer heeft sindsdien uit twee duels 1 punt gepakt.