Braziliaanse ster Anitta naar Pal Mundo Outdoor in Scheveningen

De Braziliaanse superster Anitta komt naar Nederland. De grootste Braziliaanse artiest van dit moment maakt op zaterdag 4 juli haar opwachting op het podium van Pal Mundo Outdoor op het strand van Scheveningen.

Ook Rolf Sanchez, die afgelopen seizoen furore maakte in De Beste Zangers, heeft zijn komst bevestigd. Eerder werden al onder anderen de Puerto Ricaanse latinster Ozuna en de Dominicaanse zangeres Natti Natash aangekondigd, evenals El Alfa, Gente de Zona en Konshens.

Het strand van Scheveningen is de nieuwe locatie van Europa’s grootste Latin & Caribbean Festival. Na verschillende in- en outdoorfestivals in Amsterdam en Rotterdam belooft Scheveningen de grootste editie tot nu toe te worden.

Grootheden

Anitta is een Braziliaanse zangeres, songwriter, danseres en actrice met ruim 45 miljoen volgers op Instagram. Anitta heeft verschillende succesvolle albums op haar naam staan. Daarnaast heeft zij in de afgelopen jaren samengewerkt met diverse grootheden binnen de latinscene, waaronder Ozuna en Natti Natasha, Maluma en J Balvin.

Ze won in haar carrière diverse prijzen waaronder de MTV Award voor Best Brazilian Artist. Haar track Medicina werd door de Latin America Music Awards gekroond tot Favorite Video.

Haar laatste studioalbum Kisses, dat zij vorig jaar uitbracht, is genomineerd voor Best Urban Music Album door de Latin Grammy Awards.