Bridget gebruikt botox en fillers: zie ik er gezelliger uit

Bridget Maasland maakt geregeld gebruik van botox en fillers voor in haar gezicht en nek. Dat verklapt de 46-jarige presentatrice in haar podcast Chickchat. "Ik krijg nu een beetje dat ‘kalkoenen’ erbij in mijn nek, daar spuit ik wel wat in.’’

Maasland gaat daarvoor geregeld langs bij iemand "die haar wat frisser maakt". "Dat ik er even wat gezelliger uitzie, wat meer uitgeslapen", aldus de RTL-presentatrice.

Ze waakt er wel voor dat ze niet te ver gaat. "Je moet naar iemand toe gaan die bekijkt: welk gezicht heeft zij, dat moet weer zijn zoals het was. Met een paar kleine aanpassingen, maar niet zoals het vróéger was.’’ Zo laat ze zich alleen injecteren met botox of fillers, die de huid volume kunnen geven. "Dan wordt het weer iets opgevulder waar het langzaam gaat hangen."

Red Bull light

Volgens de presentatrice zijn de injecties alleen niet genoeg om er jeugdig uit te blijven zijn. "Je kunt alleen maar beauty uitstralen als je alles aanpakt." Zo let ze naar eigen zeggen goed op haar voeding en gaat ze geregeld naar een Freezlab, waarbij je drie minuten lang met je lichaam in een cabine gaat bij 110 graden onder nul. "Dan maak je ook collageen aan", aldus Maasland.

Ze heeft slechts een zonde in haar gezonde leefstijl. "Ik begin elke ochtend met een Red Bull light", geeft Maasland toe.