Britney Spears is teleurgesteld in tienerzoons

Britney Spears heeft in een nieuwe tirade op Instagram haar teleurstelling in haar tienerzoons geuit. De zangeres vindt het moeilijk dat Sean (16) en Jayden (15) haar nauwelijks meer komen opzoeken.

"Ik weet dat het moeilijk is om met tieners om te gaan... maar KOM OP", zo stelt de 40-jarige Spears in een lange post. "Je hebt onbeleefd en daarna komt HATELIJK. Wanneer ze me bezoeken, lopen ze de deur binnen, gaan direct naar hun kamer en doen de deur op slot. (...) Ik heb zoiets van: waarom kom je langs als je niet eens echt langskomt."

Spears zegt dat de jongens haar voorheen twee of drie dagen in de week bezochten. Hoewel ze het "prima" vond toen ze aangaven minder te willen komen, vond ze het "behoorlijk hard". "Ik heb ze sindsdien niet meer gezien!"

Volgens de zangeres hebben haar zoons momenteel "een rare leeftijd". "Ik weet niet wat er in hun hoofd omgaat. Ik heb altijd alles geprobeerd en misschien zijn ze daarom gestopt met hun bezoekjes. Ik wilde dat ze zoveel van me zouden houden dat ik het misschien overdreven heb."

De nieuwste tirade van Spears komt nadat ex-man Kevin Federline, de vader van Sean en Jayden, uitgebreid in de media vertelde dat de zangeres haar zoons niet meer ziet. Eerder verklaarde Spears al ontzettend verdrietig te zijn dat hij dat in het openbaar vertelde.