Britney Spears op koopjesjacht in winkelcentrum

De vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, die gevierd wordt op de vierde donderdag in november, staat bekend als 'Black Friday.' Consumenten kunnen dan allerlei koopjes scoren. Maar veel winkeliers stunten de dagen ervoor ook al met hoge kortingen. Britney Spears is voor het eerst sinds haar curatorschap werd opgeheven weer gezien in een winkelcentrum, waar de zangeres, omringd door lijfwachten, op koopjesjacht ging. Dit meldt TMZ.

Britney werd gespot bij The Oaks Shopping Center, niet ver van haar huis. Hoewel ze rustig haar gang kon gaan, ging haar aanwezigheid niet onopgemerkt voorbij. "Het was goed om haar hier te zien en gewone dingen te zien doen. Dingen die voor de meeste mensen doodnormaal zijn, zoals rondslenteren en shoppen, zijn voor haar een enorme vooruitgang. Je staat eigenlijk nooit stil bij hoe erg ze zoiets gemist kan hebben de afgelopen 13 jaar, tijdens haar curatorschap," aldus een bron.

Spears werd afgelopen week ook met haar verloofde Sam Asghari gezien in West Hollywood, toen de twee bij restaurant Catch op Melrose Avenue aten.