Britney Spears plaatst weer een topless-foto

Fans maken zich opnieuw zorgen om hun idool Britney Spears. De zangeres postte voor de tweede keer binnen 24 uur een topless-foto van zichzelf, waarbij ze haar borsten weliswaar met haar handen bedekt of haar tepels afschermt, maar haar volgers vinden dat gedrag vreemd.

"Britney, we zijn bezig om je vrij te krijgen. Misschien moet je even stoppen met dit soort berichten. Houd je nog even koest alsjeblieft," schrijft een fan. Een ander zegt: "Je bent niet Britney, maar 'Titney' Spears. Doe dit nou niet, net nu we eindelijk op een punt zijn gekomen dat de hele wereld meekijkt naar het curatorschap van je vader. Dit zijn nou exact van die dingen waarmee ze je in de rechtszaal gaan pakken. Zo van: 'Zie je wel dat ze gek is? Ze staat topless op sociale media."

Spears sprak onlangs voor de tweede keer via de telefoon in de rechtbank en liet weten haar vader te willen verwijderen als curator, omdat ze naar eigen zeggen jarenlang misbruikt is vanwege het vele geld dat er via haar binnenkwam. "Terwijl ik tegen mijn wil in werd opgenomen in een kliniek, vierde mijn familie vakantie in mijn huis in Florida. Ze zijn allemaal schuldig en ik wil mijn hele familie aanklagen."