Britney Spears post opnieuw vreemde video op sociale media

De fanbase van Britney Spears maakt zich opnieuw grote zorgen om hun idool. De zangeres postte een filmpje op Instagram, waarin ze binnenshuis te zien is in een bikini en haar volgers tips geeft over wat je mee moet nemen naar het strand.

"Deze bikini droeg ik drie dagen geleden naar het strand, maar ik dacht: hé, waarom zou ik hem niet nog een keer aantrekken? En nu we toch bezig zijn: dit zijn de beste producten voor een dagje strand. Een handdoek, olie, zonnebrand, een hoed en een hond. Nou, ik ga weer terug naar mijn jacuzzi!", aldus Britney.

De reacties van haar fans logen er niet om. "Wow, wat is er met haar aan de hand? Haar uitgelopen make-up, haar ongekamde haar en die hysterische babystem... Britney, gaat het wel goed daar?", schrijft een volger. Een ander reageert: "Dit kan niet waar zijn. Is er nou niemand in haar omgeving die kan ingrijpen? Deze vrouw heeft hulp nodig."

Niet veel later plaatste de zangeres nog een video online, waarin ze verschillende bikini's showde. Ook hierop stroomden honderden verontruste reacties binnen.

De mentale gezondheid van Spears is al jaren onderwerp van gesprek, nadat ze in 2007 een publiekelijke inzinking kreeg en haar hoofd kaal schoor. Vader Jamie is sindsdien conservator over haar vermogen, maar Britney ligt al maanden met hem in de clinch omdat ze zelf weer over haar geld wil kunnen beschikken.