Buren zijn helemaal klaar met beveiligers Vin Diesel

Hoewel Vin Diesel in de Dominicaanse Republiek in een streng bewaakte buurt woont, heeft de acteur zelf ook nog de nodige 'kleerkasten' voor zijn deur staan en dat bevalt zijn buren niks. Ze vinden de maatregelen die Diesel treft 'absurd' en 'overdreven'. Dit meldt TMZ.

"De afgelopen weken heb ik meerdere buren horen klagen over de extreme beveiliging bij zijn huis en het strand dat grenst aan het gebied waar Diesel en wij, zijn buren, wonen. Onze straat wordt geblokkeerd door vijf of zes SUV's met beveiligers, die ons aanhouden als we een stukje fietsen. Het gaat echt helemaal nergens meer over. Wij wonen hier ook, het is niet alleen zijn straat", aldus een boze buurman, die zijn ongenoegen in een brief kenbaar maakte.

De 53-jarige The Fast & The Furious-acteur huurt een optrekje in de Dominicaanse Republiek, maar volgens de buurman is het absoluut niet nodig om zoveel extra mankracht in te zetten. "We zijn hier gewend aan bekendheden en niemand heeft zich ooit eerder zo aangesteld wat betreft security. Iedereen doet zijn eigen ding en vertrouwt op de bewakers die er sowieso altijd staan. Maar meneer Diesel denkt kennelijk dat hij belangrijker is dan wij allemaal."

Woordvoerders van de acteur wilden niet reageren op het verhaal.