Cara Delevingne overwoog borstvergroting

Cara Delevingne heeft wel eens een borstvergroting overwogen. Dat geeft het topmodel toe in de podcast Make It Reign van presentator Josh Smith. De 28-jarige Britse vertelt dat ze veel onzeker is geweest over de oneven grootte van haar boezem.

"Van jongs af aan wilde ik al een borstvergroting, omdat mijn borsten niet even groot zijn. Ik stond op een gegeven moment op het punt om de operatietafel op te gaan, maar ik heb uiteindelijk toch besloten niets te laten veranderen", vertelt Delevingne. Ze kon er naar eigen zeggen niet mee doorgaan omdat ze niet publiekelijk zou durven toegeven een borstvergroting te hebben gehad.

Het topmodel pleit voor eerlijkheid rondom cosmetische ingrepen, omdat volgens haar anders onhaalbare schoonheidsstandaarden in stand worden gehouden. "Dat is een probleem. Jonge kinderen moeten weten dat sommige dingen helemaal niet natuurlijk haalbaar zijn. Dat is prima, maar dan moet je het wel weten dat er een ingreep aan vooraf is gegaan."

Delevingne heeft dan niet haar borsten laten veranderen, maar heeft wel haar gebit opnieuw laten doen. "Daar wil ik graag eerlijk over zijn. Ook roep ik mijn collega's op hetzelfde te doen", vervolgt ze. In de toekomst sluit ze verdere cosmetische ingrepen niet uit. "Ik kan niet wachten om weer onder het mes te gaan."