Carolien Borgers gaat na vier maanden weer op vakantie

Presentatrice en cabaretier Carolien Borgers gaat na vier maanden bijna dagelijks te hebben gewerkt op vakantie. De NPO-coryfee presenteerde vanaf half maart, toen de coronacrisis uitbrak, vrijwel dagelijks het populaire nachtelijke NPO Radio 2-programma 't Wordt nu laat. Maar zij gunt zichzelf nu drie weken rust. Borgers gaat haar zus in Spanje bezoeken, vertelde zij vrijdag in de uitzending.

Borgers was normaal gesproken maar twee keer per week met het nachtprogramma te horen, maar vanwege het coronavirus wilde omroep WNL de overige presentatoren vrijmaken voor extra tv-uitzendingen van Op1 en Goedemorgen Nederland.

De formule van het programma veranderde ook. Normaliter ontving Borgers elke nacht een gast die vertelde over zijn of haar muzikale smaak. Nu kunnen luisteraars hun verhalen van de dag delen en platen rond een bepaald thema aanvragen.

't Wordt nu laat komt niet meer terug in de oude vorm, meldde WNL recentelijk. De zendercoördinator van NPO Radio 2 vindt volgens de omroep dat lange gesprekken niet bij de nachtprogrammering passen.