Catherine Zeta-Jones eert jarige Kirk Douglas

LOS ANGELES - Catherine Zeta-Jones steekt de bewondering voor haar 102-jarige schoonvader Kirk Douglas niet onder stoelen of banken. De actrice plaatste een video op Instagram, waarin ze de Hollywood-veteraan laat weten 'wat een mooi mens hij is'.

Douglas werd zondag 102 jaar oud en Zeta-Jones illustreerde dat heugelijke feit door familiefoto's, oude films en fragmenten van Kirk met zijn kleinkinderen in een filmpje voorbij te laten komen. "Gefeliciteerd met je 102de verjaardag, prachtige man. We houden van je, Kirk."

Carys Douglas, de dochter van Catherine en haar man Michael Douglas, eerde haar grootvader Kirk eveneens via sociale media. Ze postte een oude foto van haar opa en vader op Instagram, met daarbij de tekst: "102 jaar jong, mijn inspiratie, mijn opi. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel je voor mij betekent. Van harte gefeliciteerd, ik hou van jou."

Ook Dylan Douglas, de zoon van Michael en Catherine, postte een oude foto van zijn opa Kirk. "Van harte opi! Ook al wordt je geadoreerd door miljoenen mensen, mijn liefde voor jou is altijd het grootst! Ik hou van jou, voor altijd".

0 Reacties Doe mee met de discussie →