Catherine Zeta-Jones: humor en respect vormen onze basis

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas zijn inmiddels 20 jaar samen en hoewel de twee behoorlijke pieken en dalen hebben gekend, is hun huwelijk nog altijd solide. Volgens Zeta-Jones komt dat omdat het stel ontzettend met elkaar kan lachen en er veel wederzijds respect is. Dit liet de actrice weten in een interview met The Wall Street Journal.

"Mijn man en ik schelen 25 jaar, iets waar we nooit moeilijk of geheimzinnig over hebben gedaan. Net als in elk ander huwelijk hebben wij ook moeilijke momenten gekend, wat me eigenlijk niet meer dan normaal lijkt. We hebben altijd voor ogen gehouden om zoveel mogelijk tijd samen door te brengen, omdat we beide geen 9 tot 5 baan hebben. Dus de tijd die we samen hadden, wilden we ook delen. We hebben 12 jaar op een eiland in Bermuda gewoond, toen onze kinderen geboren werden. We wilden hen niet in Los Angeles laten opgroeien, het liefst zo ver mogelijk weg van al die Hollywood waanzin. Maar als een van ons twee dan een filmklus had, dan waren we maanden van elkaar gescheiden," aldus Catherine.

Het stel heeft een modus gevonden die voor hen beide werkt. "Ja, het is misschien een beetje onconventioneel, maar voor ons is het nooit anders geweest. Nu de kinderen ouder zijn hebben wij ook weer wat meer vrijheid en zitten we niet meer vast aan een bepaalde plek. Het is dan juist ook heel fijn om weer eens qualitytime met z'n tweetjes door te brengen. We zijn na al die jaren gewoon nog heel gelukkig samen en hopen dat ook nog heel lang te blijven."