Celebrity’s schrikken van raketalarm Hawaii

HONOLULU - Het valse raketalarm op het eiland Hawaii heeft ook verschillende Amerikaanse celebrity's flink laten schrikken. Zo was Jim Carrey één van de velen die dacht dat zijn laatste uur had geslagen.

"Ik werd vanmorgen wakken in Hawaii met nog tien minuten te leven. Het was een vals alarm maar wel een psychische waarschuwing", twittert Jim, die president Donald Trump de schuld geeft. "Als we toestaan dat Gomorrah en zijn corrupte Republikeinse congres doorgaan met het vervreemden van de wereld zijn we op weg naar leed dat alle verbeeldingskracht te boven gaat", waarschuwt de acteur.

Ook Jamie Lee Curtis grijpt de gebeurtenis aan om Trump aan te vallen. "Deze Hawaii-raketangst komt door jou, meneer Trump", schrijft ze op Twitter. De actrice noemt de president vervolgens arrogant, verwaand, narcistisch, egoïstisch en een idioot.

Glee-actrice Jenna Ushkowitz‏ was op het moment van het alarm op het strand bezig met een yoga-sessie. "Je kunt maar beter geloven dat ik het in mijn broek deed. Stel je voor: Jenna op het strand, draait zich om en iedereen is weg. En dan op je mobieltje het bericht: dit is geen oefening, zoek een schuilplaats."

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *