Charlize Theron staat open voor professioneel worstelgevecht

Charlize Theron, bekend van actiethrillers als Mad Max en de nieuwe Netflix-film The Old Guard, zou best wel eens de worstelring in willen stappen voor een professioneel gevecht met een WWE-worstelaar. Dat zei de actrice in gesprek met WWE-ster Kofi Kingston.

Volgens Kofi zou Charlize best een carrière in de ring kunnen hebben en dat liet ze zich geen twee keer zeggen. "Wauw, is dit een uitnodiging? Oké! Waar en wanneer? Ik weet dat we in een crisissituatie zitten nu, dus het duurt dan nog wel even", zegt de actrice. "Het klinkt geweldig en waarschijnlijk krijg ik alle hoeken van de ring te zien. Dus dat wordt erg leuk om naar te kijken voor iedereen, want ik ben slechts een normale actrice."

De 'normale actrice' heeft met haar balletachtergrond volgens Kofi wel grote kans van slagen in de WWE. "Doordat je die bewegingen zo natuurlijk oppakt, zou ik je best willen zien in een 1-tegen-1-gevecht met Becky Lynch of Sasha Banks. Ik denk dat je er prima bij zou passen." Charlize kijkt ernaar uit. "Dat zou zo leuk zijn."