Chelsea Handler ruziet met ex 50 Cent over Trump

Het valt Chelsea Handler vies tegen dat haar ex 50 Cent zijn steun voor president Trump heeft uitgesproken. Op Twitter laat de comedian aan de muzikant weten dat hij niet meer haar favoriete ex is.

Chelsea en Curtis Jackson, zoals 50 Cent eigenlijk heet, hadden tien jaar geleden kort iets met elkaar en zijn altijd vrienden gebleven. Maar de liefde lijkt door zijn laatste uitspraken enigszins bekoeld, alhoewel de rapper en acteur nog een lijmpoging doet in zijn antwoord op Twitter.

"Oh God, dit heeft nu invloed op mijn liefdesleven. Ik hou van je, laat Trump en Biden niet tussen ons komen", schreef 50 Cent aan zijn ex. Die antwoordde daarop: "Hey fucker, ik betaal graag je belasting als jij je verstand gaat gebruiken. Black lives matter. Dat ben jij, weet je nog?".

Curtis liet maandag weten dat hij op Trump gaat stemmen, omdat hij het niet eens is met het plan van Joe Biden om mensen met een hoog inkomen 62 procent belasting te laten betalen. "Het kan me niets schelen dat Trump niet van zwarte mensen houdt, 62 procent, ben je gek geworden?" twitterde hij toen, om later te vervolgen: "Ik wil geen 20 Cent worden. Dit is een heel, heel slecht idee."