Chris Evans toont tattoo met naam van hond

Fans van Chris Evans die de Avengers-ster op social media volgen, weten al langer dat hij behoorlijk gek is op zijn hond Dodger. Dit weekend deelde de acteur een foto waarop te zien is dat hij de naam van zijn viervoeter zelfs op zijn borst getatoeëerd heeft.

Op het kiekje ligt 'Captain America' op zijn rug en is de hond op zijn borst gekropen, met zijn kop tegen de letters D en O aan die Chris op zijn borst heeft vereeuwigd. De acteur bevestigt in het bijschrift dat daar inderdaad de rest van de naam van de hond op volgt: "Dodger die op Dodger ligt."

Tot een paar weken geleden wisten veel fans überhaupt niet dat de acteur flink wat tatoeages heeft. Toen deelde hij een filmpje in zijn Instagram Stories waarin hij in zwembroek een achterwaartse salto in zijn zwembad deed. "De laatste zwembeurt voordat het zwembad in winterslaap gaat. Het was ijskoud!", schreef hij daarbij. Op zijn torso bleek flink wat lichaamsversiering te prijken.

Twee jaar geleden maakte Robert Downey jr. al bekend dat vijf van de zes acteurs achter de originele Avengers een tatoeage hadden genomen van het logo van het superheldenteam. "Het was Scarletts idee en zij en Chris Evans hebben 'm laten zetten in New York. De tatoeëerder is vervolgens naar LA gevlogen waar hij 'm bij mij en Jeremy heeft gezet, en daarna hebben we Chris Hemsworth gepest tot hij er een nam." De enige van het originele team die echt niet aan de tatoeage wilde, was volgens Downey collega Mark Ruffalo.