Chrissy Teigen geïrriteerd: ik heb geen paard gekocht

Chrissy Teigen leek maandag enigszins geïrriteerd te zijn door berichten van haar volgers. Die beschuldigden haar van het kopen van een paard, omdat ze zich zou vervelen, maar dat is niet zo, aldus het model.

Zaterdag liet het model weten te beginnen met paardrijden op advies van haar therapeut. "Mijn therapeut zegt dat ik iets voor mezelf moet doen, omdat ik momenteel niets heb. Daarom begint vandaag mijn reis in de paardenwereld. Ik hoop dat deze dude me leuk vindt. Hij is zo knap en lijkt lui, dat is top", schreef ze toen onder een foto van een liggend paard.

Dat schoot veel volgers in het verkeerde keelgat. Teigen zou volgens hen niet moeten zeggen dat ze "niets" heeft, omdat veel mensen het zwaarder zouden hebben dan zij.

"Jullie hebben deze tweet echt verkeerd geïnterpreteerd en ik denk dat dat aan mij ligt. Ik heb niet gezegd dat ik niets heb, ik zei dat ik niets heb wat ik voor mezelf doe", begint Teigen haar reactie. "Een gesprek met een therapeut. Een hobby. Omdat ik een baby heb verloren. En ik ben met mezelf aan de slag. En ik heb geen paard gekocht. Maar oh mijn god, wat als ik dat wel had gedaan?"