Chrissy Teigen trots op nieuwe Twitter-volger: Joe Biden

Model Chrissy Teigen heeft er een nieuwe volger bij op Twitter en daar is ze maar wat blij mee. Niemand minder dan de kersverse president van Amerika Joe Biden volgt haar nu. Met een screenshot van de accounts die Biden volgt en het bijschrift "OH MY GOD", maakt ze duidelijk hoe blij ze daarmee is.

Nu Biden is geïnaugureerd als 46e president van de Verenigde Staten, heeft hij op Twitter toegang tot het account @POTUS, dat staat voor President of the United States. Daar volgt hij op het moment dat Teigen (35) woensdag het screenshot deelde, elf mensen. Tien daarvan zijn accounts van mensen gerelateerd aan het Witte Huis of de 78-jarige president zelf, zoals zijn vrouw Jill Biden en vicepresident Kamala Harris.

Slechts één account valt buiten die cirkel rondom de president, en dat is het account van Christine Teigen, de echte naam van het model. Enthousiast deelt zij dit nieuwtje met haar 13,5 miljoen volgers op Twitter. Het aantal volgers voor het account van de president @POTUS staat donderdagochtend op bijna 5 miljoen.