Christina Aguilera na onzekere jaren blij met eigen lichaam

Christina Aguilera is blij dat ze niet meer zo mager is als dat ze vroeger was. Dat zegt de zangeres in een interview met Health. De Amerikaanse voelde vroeger naar eigen zeggen de druk om er uit te zien volgens 'het perfecte plaatje'.

"Ik denk dat we allemaal wel goede en slechte dagen hebben als het gaat over hoe we ons voelen", vertelt de inmiddels 40-jarige Aguilera. "Toen ik in dit wereldje terechtkwam, haatte ik het om supermager te zijn".

Aguilera voelde zich in haar jonge jaren nog wel eens onzeker over haar lichaam. "Maar toen ik 21 jaar oud werd begon ik wat voller te worden en hield ik van mijn rondingen. Ik waardeerde het om goede billen te hebben. Nu vind ik het dan ook moeilijk om naar foto's van vroeger te kijken, omdat ik me dan besef hoe onzeker ik me ooit voelde", aldus de zangeres.

Inmiddels is Aguilera, bekend van hits als Beautiful en Hurt, moeder van twee kinderen en is ze blij met haar lichaam. "Als je ouder wordt vergelijk je jezelf niet meer met andere mensen en ga je je eigen lichaam waarderen."