Cindy Crawford bezorgd over dieet dochter

LOS ANGELES - Cindy Crawford is trots op de modellencarrière van haar dochter, maar maakt zich wel zorgen over de eisen die aan haar lichaam worden gesteld als model. Dat vertelt ze aan Net-A-Porter.

"Vandaag de dag zijn modellen zo dun, daar maak ik mij zorgen over. Dat is nooit mijn type lichaam geweest en ook niet die van haar denk ik", vertelt het voormalig topmodel over haar 14-jarige dochter Kaia. "Ik zeg tegen haar: geniet van de koolhydraten zolang het nog kan!" Ook is de impact van de mode-industrie veranderd, vindt ze. "Mode en make-up zou moeten gaan om plezier. Dat is veranderd. Nu hebben plaatjes die moeten inspireren en vrouwen moeten verblijden een tegenovergesteld effect."

Kaia tekende eerder dit jaar een contract bij een groot modellenbureau. Als het aan haar moeder ligt gaat ze een mooie carrière tegemoet. "Kaia is een mooie jonge vrouw aan het worden en ik wil haar echt laten schitteren. Soms grap ik tegen haar dat ze mijn haar terug moet geven, of mijn benen. Maar het komt wel goed met haar, ze is scherper en meer welbespraakt dan ik was op die leeftijd."

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *