Colter geniet van dochter na einde Luke Cage

LOS ANGELES - Het onverwachte einde van Marvelserie Luke Cage komt niet ontzettend hard aan bij hoofdrolspeler Mike Colter. De acteur geniet daarvoor te veel van zijn pasgeboren dochtertje, zo liet hij weten op Instagram.

"Er gaat een deur dicht, maar er is een andere opengegaan met de geboorte van mijn tweede dochter deze week", schreef de acteur bij een foto waarop de kleine naast hem ligt te slapen. "Ik heb een hoop fantastische herinneringen gemaakt, en daar komen er nog meer bij. Altijd voorwaarts."

Mike deelde wel nog zijn gedachten over de serie, één van de eersten met een Afro-Amerikaanse superheld. "Luke Cage stond voor meer dan alleen entertainment. Het droeg bij aan de maatschappelijke discussie en liet kijkers nadenken over de heersende norm. We hebben een alledaagse held laten zien, eentje met zwakke kanten, kracht en alles daartussen. Ik ben Marvel en Netflix eeuwig dankbaar dat ik zo'n personage mocht spelen, en ik bedankt de geweldige fans".

Netflix maakte vrijdag bekend de stekker uit Luke Cage te trekken. De schrijvers werkten al maanden aan het derde seizoen. Vorige maand sprak Mike nog op een fanbeurs over de plannen voor de komende reeks. Volgens Deadline liepen die plannen echter stuk op budgettaire overwegingen en meningsverschillen over de inhoudelijke koers van de serie.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *