Cover Harry Styles kan goedkeuring Wet Leg wegdragen

Wet Leg is erg te spreken over de cover die Harry Styles heeft gemaakt van hun nummer Wet Dream. Dat zeggen de frontvrouwen Rhian Teasdale en Hester Chambers van de Britse band in een interview met Apple Music 1.

Styles coverde Wet Dream in mei tijdens opnamen van een sessie voor BBC Radio 1. Het was toen net bekend geworden dat Wet Leg het voorprogramma verzorgt voor de tour door Nieuw-Zeeland en Australië die Styles in april van het volgend jaar gaat doen.

Het duo hoorde de versie van Styles toen ze op weg waren naar een optreden. De twee waren helemaal van de kaart toen ze een video van de sessie zagen. Het was alsof de twee naar televisie van een ander universum zaten te kijken, legt Chambers uit. "Harry Styles die ons covert. Het was echt geweldig. Zijn band is zo goed!"

Chaise Longue

De cover smaakt naar meer voor Wet Leg. "Het zou geweldig zijn als hij meer nummers van ons gaat doen", zei Teasdale. Ze vertelde ook nog dat ze lang had gewacht met het vertellen dat Wet Leg met Harry Styles ging toeren. Ze kon maar niet geloven dat het echt zou gebeuren.

Wet Dreams staat op het debuutalbum van Wet Leg. De plaat kwam in april dit jaar uit. In 2021 maakte de band vooral in Groot-Brittannië furore met het nummer Chaise Longue. Wet Leg is later deze maand te zien op Lowlands. In november geeft de band ook een concert in Paradiso.