Cynthia Nixon acteert én regisseert bij reboot Sex & The City

Cynthia Nixon (55), die de rol van Miranda Hobbes speelt in de Sex & The City-reboot And Just Like That..., zal niet alleen in de huid van haar alter-ego kruipen maar ook plaatsnemen op de stoel van de regisseur. De actrice maakte via sociale media bekend een aflevering van de nieuwe show te gaan regisseren en is daar naar eigen zeggen 'ontzettend blij' mee.

"En...actie! Ik vind het geweldig om met jullie te delen dat ik een aflevering van And Just Like That... mag regisseren. Het is een droom die werkelijkheid wordt om met mijn geliefde collega's op deze manier samen te werken. Ik heb me nog nooit zo gesteund gevoeld in iets. En geen zorgen voor de fans, want Miranda zit gewoon in deze aflevering. Al was het was wel een beetje bizar om die twee dingen te combineren," aldus Nixon.

Cynthia's collega's zijn minstens zo enthousiast. Kristin Davis, die de rol van Charlotte York Goldenblatt speelt, liet via Instagram Stories weten: "Het is te gek om onze Cyn als regisseur te hebben. Ze doet dat alsof het geen moeite kost en geeft ons veel inzichten. Hopelijk was dit de eerste van nog veel meer afleveringen die gaan volgen." Ook Mario Cantone, die stylist Anthony Marentino speelt, is positief: "Oooooh yes! Het is geweldig geweest met je."

Eerder deze maand liet HBO Max weten dat de langverwachte reboot 'ergens in december' gelanceerd wordt. Een officiële datum is nog niet vastgesteld.