David Guetta en MORTEN maken nieuwe versie van Dreams

David Guetta, die onlangs voor de tweede keer werd uitgeroepen tot beste dj van de wereld, heeft een nieuwe versie gemaakt van de hit Dreams van Fleetwood Mac. Samen met MORTEN maakte hij een nieuwe technoversie die zij vrijdag online lanceerden.

Zij werden geïnspireerd door zangeres Lanie Gardner. De 21-jarige artieste maakte in oktober een cover van het lied. Deze versie hebben Guetta en MORTEN gebruikt als basis voor hun remix. De versie van Lanie Gardner werd de afgelopen weken al meer dan 44 miljoen keer beluisterd.

Het is de eerste cover die Guetta in zes jaar maakte. De laatste keer dat de dj een nummer van iemand anders bewerkte was in 2014, toen hij een technoversie maakte van Bang Bang van Nancy Sinatra. Dit lied werd meer dan 760 miljoen keer gestreamd.

Fleetwood Macs oude hit uit 1977 stond recent opnieuw in de hitlijsten vanwege een video op TikTok. Een filmpje waarin Nathan Apodaca Dreams al skateboardend playbackt, werd miljoenen keren bekeken en daarna talloze keren geïmiteerd. Ook Fleetwood Mac-oprichters Mick Fleetwood en Stevie Nicks deden mee.