David Harbour gevraagd voor Madonna-film: ze vond me sexy

David Harbour is in 2011 gevraagd voor de film W.E van Madonna. Dat onthult de 47-jarige acteur in het tv-programma Jimmy Kimmel Live! De Queen of Pop zou Harbour gevraagd hebben omdat ze hem sexy vond.

"Ik kreeg een call van een casting director die ik goed kende", legt Harbour uit. "Hij vertelde me dat er een film in de maak was die topgeheim moest blijven. Ik moest naar een bepaalde plaats komen en dan zou alles duidelijk worden. Ik vond het heel raar en een beetje eng toen", aldus de acteur. Toen Harbour vroeg waarom hij werd gevraagd, zei de casting director: "De regisseur zag je in de film Revolutionary Road. Daarin had je een seksscène en de regisseur vond je sexy."

Uiteindelijk liet Harbour zijn gezicht zien op de doorgestuurde locatie en daar zag hij Madonna, die de film bleek te regisseren. "Het eerste wat ik dacht was: Wow, Madonna vindt me sexy." Uiteindelijk speelde Harbour de rol van Ernest Simpson in de film.

W.E, dat ook mede door Madonna werd geschreven en geproduceerd vertelt het verhaal van een jonge Amerikaanse vrouw die vastzit in een liefdeloos huwelijk. Zij ontwikkelt uiteindelijk een fascinatie voor de voormalig Britse koning Edward en Wallis Simpson.