David Schwimmer ontkent romance met Jennifer Aniston

Slecht nieuws voor Friends-fans die hopen dat het gerucht over een romance tussen hoofdrolspelers David Schwimmer en Jennifer Aniston waar is. De acteur ontkent dat de twee aan het daten zijn.

De geruchtenmolen begon te draaien toen Schwimmer en Aniston tijdens de reünie van Friends (1994-2004) vertelden dat ze tijdens de opnames verliefd op elkaar zijn geweest. De acteur en actrice, wier personages Ross en Rachel wel een relatie hadden, hebben destijds naar eigen zeggen niets met hun gevoelens gedaan omdat ze steeds niet op hetzelfde moment single waren.

Omdat Schwimmer en Aniston nu wel vrijgezel zijn en na de opnames van de reünie samen tijd zouden hebben doorgebracht, werd gefluisterd dat ze nu wel aan het daten zijn. Een woordvoerder van Schwimmer laat echter aan The Independent weten dat "de geruchten over een romance niet waar zijn".

De 54-jarige acteur was van 2010 tot en met 2017 getrouwd met Zoë Buckman, met wie hij een dochter heeft. De 52-jarige actrice was van 2015 tot en met 2017 getrouwd met Justin Theroux. In 2005 strandde haar eerste huwelijk met Brad Pitt na vijf jaar.