Denise Richards gaat dochter achterna op OnlyFans

Denise Richards heeft een voorbeeld aan haar dochter Sami Sheen genomen. De actrice heeft donderdag een OnlyFans-account aangemaakt, zo maakte ze bekend via Instagram.

Gebruikers van OnlyFans kunnen filmpjes en foto's plaatsen voor hun volgers en daar geld voor vragen. Het platform heeft de reputatie dat veel van die beelden seksueel van aard zijn. Voor 25 dollar per maand kunnen mensen content van Richards zien.

Het nieuws komt kort nadat Sami, die in maart 18 jaar werd, een OnlyFans-pagina had opgezet. Dit tot grote onvrede van haar vader Charlie Sheen. De Two and a Half Men-ster, die tussen 2002 en 2006 met Richards was getrouwd, keurde het af maar begreep ook dat hij het niet kon tegenhouden. "Ik heb haar dringend verzocht het stijlvol en creatief te houden", zo zei hij.

Richards steunde haar dochter echter volledig. In een lange Instagram-post wenste ze dat zij net zo veel durf als Sami had en zei ze dat ze er niet over kon oordelen, gezien ze in haar carrière shoots voor de Playboy heeft gedaan en ook in de film Wild Things te zien was, waarin erotische scènes zaten.

De inmiddels 51-jarige Richards is overigens niet de eerste beroemdheid op OnlyFans. Ook onder anderen Cardi B en Aaron Carter gebruiken het platform.