Derde zoon voor Donald Glover

Acteur en muzikant Donald Glover en zijn vriendin Michelle hebben een derde zoontje verwelkomd. In een interview met GQ vertelt Glover, die optreedt onder de naam Childish Gambino, dat zijn vriendin "tijdens Covid-19" is bevallen van hun jongste.

De Atlanta-ster zegt in het gesprek dat het jongetje is vernoemd naar zijn in 2018 overleden opa, Donald Glover sr. De acteur en zijn vriendin, die niet al te open zijn over hun privéleven, noemden hun oudere zoons Legend en Drake. Zij zijn nu vier en twee jaar oud.

In het interview vertelt Donald dat het een rare gewaarwording was om met zijn pasgeboren zoon in zijn armen naar de Black Lives Matter-protesten te kijken. "Mijn zoon was een uur oud toen ik de George Floyd-video voor het eerst zag. Het was zo'n onwerkelijk moment, zo intens. Alles werd uitvergroot: medeleven, ontzetting, vreugde."

Na drie biologische kinderen denken de muzikant en zijn partner na over adoptie. "Dat is ook een mooie optie. Daarnaast hebben we nu drie jongens, dus het zou wel leuk zijn als we er nog een meisje bij kunnen krijgen."