Dionne Warwick en Chance the Rapper werken aan single

Dionne Warwick en Chance the Rapper zijn de studio ingedoken. De twee werken samen aan een nieuwe single, waarvan de opbrengst naar een liefdadigheidsorganisatie moet gaan. Dat deelt de 80-jarige zangeres op Twitter.

De single gaat Nothing's Impossible heten. "We gaan ons best doen om wat mooie dingen te doen voor mensen die het hard nodig hebben", vertelt ze in het filmpje. De twee willen de opbrengst schenken aan hun eigen liefdadigheidsorganisaties, SocialWorks (van Chance the Rapper) en Hunger: Not Impossible, van Warwick.

De samenwerking tussen de rapper en de legendarische zangeres volgt na een geestige Twitteruitwisseling van de twee. In december was Warwick verbaasd door de artiestennaam van Chancelor Bennett, de echte naam van Chance the Rapper. "Hoi @chancetherapper. Het is overduidelijk dat je een rapper bent, maar waarom heb je dat in je artiestennaam gezet. Ik blijf er maar aan denken", schreef ze. In een vervolgtweet voegde Dionne toe: "Ik ben nu Dionne the Singer."

Chance the Rapper reageerde verrast op de tweet van Dionne. "Sorry ik ben totaal uit het veld geslagen dat u weet wie ik ben. Dit is geweldig", antwoordde hij, zonder een verklaring te geven voor zijn artiestennaam. "Natuurlijk weet ik wie je bent. Jij bent DE rapper. Laten we samen rappen", reageerde Dionne weer, waaruit viel op te maken dat ze openstond voor een samenwerking. "Ik stuur je een bericht."