Discovery zegt niet of incident Ibiza in soap Jaimie Vaes zit

Discovery+ wil niet zeggen of in de realitysoap over het leven van influencer Jaimie Vaes wordt ingegaan op het incident waarbij Jaimie op Ibiza gewond zou zijn geraakt. Dat heeft een woordvoerder van de zender maandag laten weten.

Haar verloofde Lil Kleine kwam vorige maand onder vuur te liggen vanwege een incident waarbij Jaimie op Ibiza gewond zou zijn geraakt. Lil Kleine werd opgepakt omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegen zijn vriendin. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel.

Het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een statement naar buiten dat hun relatie wel eens pieken en dalen kende. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op Ibiza was gebeurd, gaven de twee verloofden, hun management en zijn platenlabel niet.

Het nieuwe seizoen van realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 15 juli op Discovery+ te zien. In eerste instantie leek het tweede seizoen toe te werken naar het huwelijk van Jaimie Vaes en haar vriend Lil Kleine. Zij zouden elkaar op Ibiza eeuwige trouw beloven. Het huwelijk werd eerder uitgesteld vanwege de coronacrisis.