Disney+ nu al te gebruiken in Nederland

Concurrenten als Netflix en Videoland kunnen hun borst natmaken. De nieuwe streamingdienst van Disney, Disney+, is vanaf donderdag namelijk al te gebruiken in Nederland. Gebruikers kunnen de dienst tot 12 november gratis uitproberen. Nederland is het eerste land ter wereld dat toegang krijgt tot de app.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Nederland een van de eerste landen zou zijn waar Disney+ zou worden uitgerold. Wie zijn proefperiode niet opzegt in november betaalt straks 6,99 euro per maand of 69,99 per jaar voor een abonnement.

Abonnees krijgen voor dat bedrag de beschikking over reclamevrije films, series en andere programma's van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. De dienst biedt abonnees niet alleen toegang tot de uitgebreide filmbibliotheek van Disney en dertig seizoenen van The Simpsons, maar het zal ook de plek zijn waar de nieuwste films van Disney te streamen zijn, zoals Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent 2, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker.