Dochter Wolter Kroes in Les Misérables

Pamela Kroes, de dochter van zanger Wolter Kroes, krijgt een rol in de musical Les Misérables. Vanaf februari maakt ze onderdeel uit van het ensemble en zal ze af en toe Cosette spelen.

Wolter is apetrots op zijn dochter. "Elke ouder heeft meestal maar één wens. Dat je hoopt dat je kind het beter gaat doen als je dat je het zelf doet. Maar vooral ook dingen doen waar ze heel gelukkig van worden", schrijft hij op Instagram. "Als meisje van negen wilde ze maar één ding en dat was zingen in musicals. Ze had een droom waarvan ze heilig overtuigd was dat die door zelf keihard met heel veel plezier te werken, misschien wel uit zou kunnen komen."

"Liefde voor muziek, musicals en zingen is altijd haar passie geweest", gaat Wolter verder. "Als zingende vader kan ik alleen maar trots zeggen dat ze heel goed is begonnen aan een prachtige muzikale reis, die gelukkig heel mooi van start mag gaan."

Les Misérables is volgend jaar voor het eerst in veertien jaar weer te zien in Nederland. Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen brengen het bekende stuk weer op de planken. Milan van Waardenburg, Freek Bartels en Vajèn van den Bosch spelen de hoofdrollen in de nieuwe versie.