Domien Verschuuren dubbele winnaar bij Online Radio Awards

Bij de Online Radio Awards, die woensdag in Beeld en Geluid in Hilversum zijn uitgereikt, is radiomaker Domien Verschuuren dubbel in de prijzen gevallen. Hij won met zijn Man, man, man de podcast de prijs voor beste podcast en werd daarnaast ook tot beste presentator uitgeroepen. KINK won de prijs voor beste onlineradiostation.

De jury is in haar oordeel zeer lovend over Domien en zijn werk. "In zijn zeer succesvolle podcast leren we hem echt kennen. Een veelzijdig presentator die in zijn podcast tot bloei komt en zijn luisteraars blijvend aan zich weet te binden." Ook prijst de jury zijn samenwerking met Chris Bergström en Bas Louissen. "Presentatoren zijn echte vrienden en dat is te merken in de evenwichtige en authentieke presentatie. De herkenbare mannenonderwerpen die zij in de uitzending bespreken, zijn niet alleen interessant voor mannen, maar ook vrouwen. Het voelt soms net of ze gewoon bij je op de bank zitten."

De award voor beste onlineradiostation ging naar de teruggekeerde zender KINK. In 2011 ging de stekker eruit, omdat de toenmalige eigenaar er geen toekomst meer in zag. Maar begin dit jaar keerde KINK als onlinestation weer terug. Volgens de jury is KINK "hét ultieme voorbeeld van hoe een station, zonder FM-frequentie, het verschil kan maken".