Donnie strikt Toppers voor nieuwe single

Donnie heeft niet één maar vier volkszangers gestrikt voor zijn nieuwe single. Samen met De Toppers brengt hij vrijdag het nummer Toppie uit, zo kondigt de rapper dinsdag aan op Instagram.

"Lieve mensiess", schrijft Donnie met een reeks lachende smiley's. "Vrijdag Donnie x De Toppers - Toppie. Tag iemand die deze op repeat gaat hebben." Op de bijbehorende beelden is te zien dat Donnie de polonaise loopt met Jeroen van der Boom, René Froger, Jan Smit en Gerard Joling.

Het is voor Donnie niet de eerste keer dat hij een volkszanger strikt. In 2020 nam hij een single op met Frans Bauer maar de grootste successen volgden vorig jaar met Frans Duits (een nummer met Frans Duijts) en Bon Gepakt (met René Froger). Beide singles werden grote hits.

Dit jaar scoorde Donnie wederom in samenwerking met volkszangers. Bieber van de Kroeg, een liedje met Mart Hoogkamer, werd zijn derde top 10-hit. Ook was de Amsterdammer met Tino Martin te horen op het succesnummer Vanavond (Uit M'n Bol) van Kris Kross Amsterdam.