Dost met Wolfsburg naar kwartfinales

MILAAN (ANP) - Aanvaller Bas Dost heeft zich met VfL Wolfsburg donderdag geplaatst voor de kwartfinales van de Europa League. De Duitse ploeg versloeg Internazionale in Milaan met 2-1. Het eerste duel op eigen veld had Wolfsburg met 3-1 gewonnen. Evenals in de thuiswedstrijd kwam Dost in Italië niet tot scoren. Hij werd na ruim een uur gewisseld voor Nicklas Bendtner, die vlak voor tijd zijn ploeg aan de overwinning hielp.

Club Brugge won ook de uitwedstrijd tegen Besiktas: 1-3. Basisspeler Ruud Vormer (ex-Feyenoord) zag zijn ploeggenoten Tom De Sutter en de succesvolle invaller Boli Bolingoli Mbombo (twee keer) tot scoren komen. De Belgische ploeg van coach Michel Preud'homme had het thuisduel met de Turkse ploeg met 2-1 gewonnen.

Sevilla bleef als titelhouder in het toernooi dankzij een thuiszege van 2-1 tegen Villarreal. Het eerste duel had Sevilla al met 3-1 gewonnen.

Torino kwam thuis tegen Zenit Sint-Petersburg niet verder dan 1-0. Dat was na de nederlaag van 2-0 in Rusland te weinig voor een plaats bij de laatste acht.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *