Dries klaar voor ‘spannendste’ verjaardag

AMSTERDAM - Hij hoort het liever niet, maar Dries Roelvink is vanaf dinsdag toch echt een zestiger. De volkszanger proost om middernacht niet alleen op het nieuwe jaar, maar ook op zijn zestigste verjaardag. "Ik probeer het te verbloemen, maar ontkom er toch niet aan", zei Dries tegen De Telegraaf.

Dries maakt zich op voor zijn "spannendste verjaardag ooit". "Mijn zonen Dave en Donny hebben me nu een keer of vijf gezegd dat ik niets moet doen, niets moet organiseren. Dus ik heb zo het idee dat een en ander al geregeld is. Maar wát? Geen idee dus!"

Hoe Dries' verjaardag eindigt, weet hij al wel. Dinsdagavond schuift hij met zijn vrouw Honoria aan in de talkshow van Eva Jinek, die weer aan de slag gaat na haar zwangerschapsverlof.

Hoewel het dinsdag feest is in huize Roelvink, heeft de verjaardag ook iets triests. Vrijdag werd bekend dat Dries' ex Sanne, de moeder van zijn oudste kind Peggy, is overleden aan de gevolgen van borstkanker. "En dat heeft me toch erg aangegrepen", zegt de zanger. "Het is allemaal lang geleden dat we samen wat hadden en kort daarna ons kind kregen. Maar toen Peggy me onlangs vertelde dat het helemaal mis was en ik misschien toch nog een keer bij haar moest langsgaan, deed me dat echt wat. Twee weken geleden was ik bij haar in het ziekenhuis en hebben we een uur zitten babbelen. En nu is het allemaal voorbij..."

0 Reacties Doe mee met de discussie →