Droom Suzan & Freek komt uit met eigen show in Ziggo Dome

Zangduo Suzan & Freek geeft op 23 april een concert in de Ziggo Dome. Het wordt het grootste concert voor het stel ooit, dat allang de wens had om ooit in de hal te mogen optreden. "Het is echt onze ultieme droom geweest om daar te spelen", vertelt Freek aan het ANP. "Maar ik had nooit voor mogelijk gehouden dat we daar zouden mogen spelen."

Voor ze zo'n drie jaar geleden bekend werden speelde het duo vaak muziek voor vipgasten in een zaaltje bij de Ziggo Dome. "Dat deden we voor en na optredens. Als bedankje mochten we dan gratis de show in de grote zaal kijken, zoals van Adele", zegt Suzan.

"Dat we nu zelf in die grote zaal staan hadden we niet verwacht", zegt Freek. "Ik vind het zo'n toffe plek om naartoe te gaan."

Spannend

De Ziggo Dome is een stuk groter dan alle plekken waar ze daarvoor gespeeld hebben. Hoewel de tickets voor hun clubtour die 9 november begint bijna overal zijn uitverkocht, vindt het stel het toch spannend of alle kaartjes verkocht gaan worden. "Het aankondigen is al een droom. Nu moeten we nog hopen dat er mensen komen," lacht Suzan.

De kaartverkoop start zaterdag. Vrijdag verschijnt ook hun tweede album, Dromen In Kleur.