Dua Lipa bedankt Nederlandse fans in video

LONDEN - Dua Lipa heeft speciaal voor haar Nederlandse fans een video gemaakt. Daarin bedankt de populaire Britse zangeres iedereen die haar de afgelopen periode volgde.

“Ontzettend bedankt voor jullie liefde en steun vanaf het allereerste begin”, zegt de zangeres in het filmpje dat ze dinsdag op Facebook plaatste. “Deze video is speciaal voor jullie. Jullie betekenen zoveel voor me. Ik hou van jullie.”

De zangeres trad in 2016 op tijdens Eurosonic. Het was voor Dua haar eerste optreden in Nederland en niemand kende haar nog. “Dat was heel spannend. Er kwamen veel mensen op af, maar ik vroeg me echt af of mensen naar me zouden willen kijken”, kijkt ze terug op haar optreden dat haar doorbraak in ons land betekende. “Daarna gebeurden er ongelooflijk veel dingen en ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder mijn Nederlandse liefdes.”

In november trad de 22-jarige zangeres op in een uitverkocht AFAS Live en ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum Dua Lipa. Momenteel werkt ze aan een vervolgalbum.

0 Reacties Doe mee met de discussie →